Veleprodaja odela, klasicna odela, odela za visoke, odela za punije i smoking odela...

Pred Vama je prezentacija veleprodaje BG BLINK. Kod nas u veleprodaji možete pronaći veliki izbor kvalitetnih vunenih odela za Vašu radnju. Osim klasičnih poslovnih odela, u raznim bojama i dezenima, u ponudi imamo dobar izbor odela i smoking odela u slim fit varijanti, za buduće maturante i mladoženje. Odela su italijanska, u veličinama od 46 do 58, sa tkanjima 120s i 160s. Takođe, kod nas možete pronaći i odela za krupnije i punije muskarce, u velicinama od 60 do 64, drop 6. Nismo izostavili ni niže muskarce, tako da smo u svoju ponudu uvrstili i odela za niske, punije muškarce drop 4. Odela za punije su uglavnom šira u struku od prosečnih, dajući na taj način prostora da se prikriju svi nedostaci. Obraćamo pažnju i na visoke, tako da imamo i muška odela za visoke, drop 8. Produžena odela su namenjena muškarcima visine preko 190cm, kojima je potreban duži sako i rukavi koji su duži od standardnih.

Za one koji žele da izgledaju moderno i trendi, imamo i muške sakoe. Sakoi su odličan izbor kako za poslovne prilike, tako i za ležernije varijante. Sakoe možete kombinovati uz košulje, za utisak ozbiljnosti i elegancije, kako i sa muškim majicama, za opušteniji izgled.

Poznati smo i po velikom izboru pratećeg asortimana koji ide uz odela. U našoj veleprodaji imamo i košulje za odela, PAUL BACKER, strukiranog i regular fit kroja, kao i košulje za smoking, sa duplim manžetnama i slomljenom kragnom. Košulje za krupnije su u veličinama do 5xl.