„o nama“ hm..

Mi smo tim kreativnih, mladih ljudi, autentični, sa dozom kreativnosti, i notom elegancije kojima odiše svaki naš proizvod. ORIJENTISANI pre svega na osnovnu vrednost našeg brenda, a to je KVALITET Pažljivo odabrana tkanina, materijali, komadi kože koji neodoljivo podsećaju na vrhunske italijanske modne kuće.

ORIJENTISANI ka italijanskom dizajnu. U našem veleprodajnom programu možete naći apsolutno sve za jednog modernog, poslovnog muškarca. Muška odela od vune, vrhunskog tkanja 120S i 160S, kožnu obuću, formalne cipele elegantnih tamnih boja. Pored izrade poslovnih cipela, mislili smo i na one koji tragaju za nečim smelijim, cipele jakih boja, zumbane šarene cipele, popularne OXFORDICE.Kada pričamo o koži, u našem programu veleprodaje, možete naći vrhunske komade kožnih torbi, novčanika, slatkih futrola za dokumenta i kartice i drugih proizvoda od kože. Pored osnovnih proizvoda, za Vas smo izdvojili širok dijapazon kravata, uskih i širokih, raznih dezena, boja i šara.

Snabdevamo i opremamo butike, za one određene, koje mi odaberemo, za one koji cene kvalitet i odišu stilom i elegancijom. JER TO je ono u šta verujemo i šta nas inspiriše.Specijalne pogodnosti i specijalne veleprodajne cene za ozbiljne kupce.Sve dodatne informacije ostvarićete klikom na stranicu „ Kontakt“ , možete nas pozvati telefonom, putem mejla, i saznati sve potrebne informacije.

U našim maloprodajnim objektima , mozete da pogledate naše uzorke, da odlučite šta želite, da shvatite našu zamisao i formu.

Da biste ostvarili svoj uspeh, pokrenite svoj posao sa strašću i entuzijazmom!

Razmišljajte pametno, poslujte uspešno!

Budimo tim!

www.bg-blink.com